Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ
Όλο το σχέδιο παράδοσης της Ελλάδας στους Σιωνιστές από τους καλούς μας πολιτικούς Μασόνους.
Από την πρώτη του Γενάρη 2014 όσοι χρωστούν στην εφορία και δεν τα πληρώσουν,τότε η εφορία θα τους παίρνει το σπίτι.
Έτσι απλά και καθαρά το Ελληνικό δημόσιο θα δεσμεύει την περιουσία των πολιτών και θα πλειστηριάζει τα σπίτια αυτών που δεν έχουν πληρώσει χαράτσια,φόρους,ΦΠΑ,χρωστούμενα κλπ. κλπ.
Χωρίς να αναρωτιέται ο κάθε υπουργός Στουρνάρας και ο κάθε πρωθυπουργός Σαμαράς αν ο κάθε φορολογούμενος πολίτης έχει δουλειά,έχει χρήματα,έχει ευχέρεια να πληρώσει,είναι άνεργος η εργάζεται και πόσα πληρώνεται.
Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς εργασία ,χωρίς χρήματα και χωρίς βοήθεια από πουθενά είναι φυσικό μια πολύ μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού να χάσει το σπίτι και άλλα περιουσιακά στοιχεία.Δηλαδή ένα σχέδιο από τα πολλά που έχουν εφεύρει οι Μασόνοι της Ελληνικής Κυβέρνησης για να αποδεκατίσουν την μεσαία τάξη και να δημιουργήσουν, μαζί με άλλα μεγάλα βάρη στο Λαό,πολλά εκατομμύρια Ελλήνων χωρίς σπίτι και άλλα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία.
Αυτό τί σημαίνει και τι κατάσταση δημιουργεί ;
O Έλληνας πολέμησε και έδωσε το αίμα του για την Πατρίδα και για το σπίτι του.
Όταν όμως ο Έλληνας δεν έχει σπίτι και τον έχει ταπεινώσει το ίδιο το κράτος που ζεί,τότε γιατί να πολεμήσει και να δώσει το αίμα του !
Οι επαναστάσεις και οι πόλεμοι γίνονται για να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας ,τα εδάφη που μας ανήκουν,τα μνήματα των νεκρών μας και το μέρος που πατούμε και μας δίνει ζωή και τροφή να περάσουμε το χρόνο.Όταν κανείς δεν έχει τίποτε να διεκδικήσει δεν κάνει και τίποτε .Τό σχέδιο αυτό έχει καταρτιστεί εδώ και πολλά χρόνια,από τους πιό ύπουλους και σατανικούς ανθρώπους του πλανήτη.Η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο για μας εξαθλιώσουν ως πολίτες οικονομικά.
Όταν το καταφέρουν τότε ανενόχλητοι θα αποτελειώσουν τη χώρα….
Μασόνοι απανταχού όλου του κόσμου έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω μας για να μας καταστρέψουν και το ένα σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το άλλο. Οι πολίτες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα ψάχνοντας την στα μάτια των πουλημένων πολιτικών.
Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να μας σώσει αλλά για να μην αφήσει έστω και μια ελπίδα να αντιδράσουμε. Ο χρόνος τρέχει Έλληνες εις βάρος μας και όσο τα ηνία της χώρας είναι σε χέρια λερωμένα σε χέρια μασόνων που έχουν δώσει όρκο να καταστρέψουν αυτή τη χώρα.
Τί αλήθεια γίνεται σήμερα,ας προσπαθήσουμε να πάρουμε τά πράγματα από την αρχή.
Η Θράκη βράζει και αλωνίζεται από τους Τούρκους. Τά νησιά μας γέμισαν λαθρομετανάστες.Η Αθήνα μας κατάντησε γκέτο αλλοδαπών και εγκληματιών.Τα δάση μας καίγονται με φωτιές που δεν ξέρει κανείς πώς άναψαν.Ο Έλληνας πολίτης έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ψάχνει να φύγει στο εξωτερικό.Οικογένειες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και η ύπαιθρος ερημώνει.
Τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν κάθε μέρα βρίσκουν και άλλους τρόπους να ληστεύουν το Λαό και να τον εξαθλιώνουν.
Όλα αυτά και φυσικά πολλά άλλα και μεγάλα,δεν έγιναν από το πουθενά.Προγραμματίστηκαν και αποφασίστηκαν από το τέλος του 1880 και ύστερα,όταν οι απαίσιοι σοφοί της Εβραϊκής ελίτ της Ελβετίας σκαρφίστηκαν και δημοσίευσαν μεταξύ τους τα περιβόητα Προτόκωλλα των σοφών της Σιών,στην Βασιλεία της χώρας αυτής.
Ο διεθνής Σιωνισμός,η Μασονία και οι Εβραίοι που τα ανακάλυψαν και τα εφάρμοσαν για να υποτάξουν όλους τους λαούς, έχουν σχεδιάσει την καταστροφή μας για πολλούς και διάφορους λόγους.
Κάποτε γελούσα και δεν τα πίστευα, περνώντας όμως τα χρόνια και κυττώντας την ιστορία και τα γεγονότα, έφτασα στο συμπέρασμα όχι μόνο να τα πιστεύω,αλλά και να ξέρω κάθε επόμενο βήμα τους.
Ο βασικότερος λόγος είναι η φοβερή ζήλια και ο φθόνος για τον Έλληνα που φώτισε και εξευγένισε τον άνθρωπο και το πνεύμα το Ελληνικό μεγαλούργησε και έφτασε στα πέρατα της γής, κάνοντας το κάθε τί Ελληνικό να δίνει στον κόσμο την χάρη και την ελευθερία που ο άνθρωπος χρειάζεται για να προοδεύσει και να ζήσει ευτυχής και χαρούμενος όλη του τη ζωή.
Ο άλλος λόγος είναι για να εξουσιάζουν τον πλανήτη μέσα από τις τράπεζες και τα χρηματοπιστοτικά τους ιδρύματα που δανείζουν εταιρίες και κράτη, όπου με τον τρόπο αυτό διοικούν οι ίδιοι μέσω των πολιτικών που αυτοί τοποθετούν σε κάθε χώρα και τους εξαγοράζουν ή τους μυούν σε δικούς τους πληρωμένους μισθοφόρους.
<<Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» 1897
Πρωτόκολλο Ένατο

Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.>>
Αυτό μια μικρή απόδειξη για το τι μέλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον.
Αλλά αναρωτιέμαι……πόση δύναμη, πόση ηδονή, πόση ευχαρίστηση τους δίνει όλη αυτή η εξουσία που θέλουν να έχουν…….αλήθεια τι θα την κάνουν.
Το κρίμα ολάκερων Λαών και χωρών θα πέσει στο κεφάλι τους όπως γίνεται εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί υπάρχει και συνέχεια τροφοδοτεί φασαρίες και μίση ο αντισημιτισμός;
Τίποτε δεν γίνεται στα καλά καθούμενα.Όλα έχουν μια εκκίνηση και μια εξήγηση.Όλα γίνονται από κάποιο λόγο.Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο πολύ μεγάλος αντισημιτισμός από το πουθενά.
Και θυμηθείτε το αγαπητοί αναγνώστες……τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος η Ελλάδα μας ,τα νησιά μας τα βουνά μας θα καούν απ’ άκρη σ’ άκρη από φωτιές που θα ανάβουνε σε ανύποπτο χρόνο από ανθρώπους που ποτέ δεν θα βρεθούν.Ήδη κάηκε η Σέριφος,καίγεται η Κρήτη και η Ροδος και η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό από φωτιές που άναψαν ξαφνικά μαζί και στα πιό όμορφα μέρη όπως συνήθως
Και φυσικά οι προδότες πληρωμένοι από τον Σιωνισμό ,Μασόνοι Σαμαράδες και σια,καλοπερνούν στην τσακισμένη Αθήνα διαδίδοντας στα κανάλια τους την υποτιθέμενη ΑΝΑΠΤΥΞΗ όπου κατάντησε την πατρίδα κρανίου τόπο.
Έχω πολύ κακή προαίσθηση ότι το φθινόπωρο θα γίνει μεγάλο κακό με τα νομοσχέδια που διέταξαν οι αφέντες Σιωνιστές της Γερμανίας και των άλλων μεγάλων χωρών,τούς πουλημένους δικούς μας κυβερνώντες, τα οποία νομοσχέδια έρχονται για να εξαθλιώσουν τους εξαθλιωμένους ήδη Έλληνες πολίτες και να παραδοθεί η χώρα και η εθνική κυριαρχία σε αυτούς άνευ όρων.
Τρίβουν τα χέρια οι εχθροί του Ελληνισμού γιατι σύντομα θα τους παραδίδουμε τα κλειδιά αφού δε θα μπορούμε να πληρώσουμε το ΤΕΒΕ, τη ΔΕΗ,το ΙΚΑ ή το επόμενο κατοχικό χαράτσι. Η περηφάνια μας θα πεθαίνει στο δρόμο κι εμείς καθόμαστε στο παράθυρο και θα την αγναντεύουμε που ξεψυχά.
Καυτό φθινόπωρο έρχεται λοιπόν, γιατί ο Έλληνας δεν έχει πιά δυνάμεις να αντισταθεί και να πολεμήσει,μας έχουν κόψει τα φτερά και μόνο μιά δύναμη που θα ξεκινά από την εποχή του Περικλή και του Θεμιστοκλή,τού Πλάτωνα και του Αλκιβιάδη,του Λεωνίδα και του Αχιλλέα και του Παπαφλέσσα και του Κολοκοτρώνη μπορεί να μας σώσει.
Μιά δύναμη Ελληνική απ’ άκρη σ’ άκρη,από αυτή τη δύναμη που άντλησαν οι Έλληνες όταν ήρθαν οι Πέρσες,όταν ήρθαν οι Ούνοι,οι Αγαρηνοί,οι Αττίλες, οι Σελτζούκοι Τούρκοι,οι Γερμανοί του Χίτλερ και οι Ιταλοί.
ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,και δεν το ξέρουμε.

Κ.ΚΑΤΕΧΗΣ

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!