Δεν πάει άλλο

Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

Δεν πάει άλλο…..

θέλω να φύγουμε από την απαίσια Ευρώπη.

Αυτή η Ευρώπη είναι των σκουπιδιών.

Τέτοια σκατοευρώπη να τη βράσω.

Δεν θέλω να είμαι Ευρωπαίος.

Θέλω να είμαι Έλληνας και να μην έχω καμία απολύτως σχέση με αυτη τη βάρβαρη Ήπειρο που την διασύρουν τα καθάρματα οι υπηρέτες των Ρόθτσιλντ και των άλλων τοκογλύφων.

Δεν θέλω να ανήκω σε μια Ήπειρο που δεν εγγυάται τίποτε στους Λαούς της και τους καταπατεί μέχρι να τους πιεί τι αίμμα και να τους πάρει την ψυχή.

Τί σόϊ Ένωση λέγεται όταν δεν προφυλάσει τα σύνορά της που παραβιάζονται από την Τουρκία;

Τί σόϊ Ένωση που δεν προφυλάσει τα δικαιώματα των πολιτών της ισότιμα για όλα τα Κράτη Μέλη;

Τί σόϊ ένωση λέγεται όταν ένα Κράτος Μέλος καταπιέζει άλλο μικρότερο Κράτος για να πλουτίσει ακόμα περισσότερο;

Τί σόϊ ένωση είναι αυτή όταν όλοι οι Λαοί του Νότου πιέζονται ασφυκτικά οικονομικώς για να πλουτίσουν οι Γερμανοί;

Τί σόϊ Ένωση είναι αυτή όταν ένα Κράτος με τεράστια οικονομία και ισχύ όπως η Αγγλία, αποχωρεί απο την Ευρώπη και τα επακόλουθα αυτής της αποχώρησης  να είναι καταστροφικά για όλους τους Ευρωπαίους;

Αναρωτιέμαι τι ένωση ονειρεύτηκαν οι πρωτεργάτες της ΕΟΚ, όταν αποφάσισαν να γίνει αυτο το έκτρωμα που το λένε ένωση.

Σε τι πολιτισμό βασίζεται αυτή η Ευρωπαϊκή προοπτική όταν κράτη μέλη χρωστούν περί τα 20 τρισεκατομμύρια και σε λίγο η φούσκα θα εκραγεί και θα αποτελειώσει τους Λαούς της……………

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ…

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΕΧΗΣ

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!