Η Ελλάδα μας καίγεται

Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

 

Η Ελλάδα μας καίγεται πάλι απ’ άκρη σ’ άκρη…..καίγεται πεθαίνει, βουλιάζει, καταπατείται, ξεπουλιέται……και μεις με ένα φραπέ στο χέρι ούτε ένα δάκρυ δεν θα ρίξουμε….θα πάει άκλαυτη η πατρίδα….τώρα που καλοκαίριασε κι ανθίζει ο τουρισμός πέσαν οι Ευρωπαίοι και μας πάτησαν στο λαιμό να υπογράψουν νέο θανατηφόρο μνημόνιο….τώρα που καλοκαίριασε και ζέστανε ο καιρός με τους ανέμους να βοηθούν στο έπακρο άναψαν φωτιές σε χίλια διαφορετικά μέτωπα,….τυχαίο δεν νομίζω…..τέτοια συγκυρία καταστροφής θα τη ζήλευε και ο Νώε……

200 χρόνια ξένοι πράκτορες αλωνίζουν την Ελλάδα προετοιμάζοντάς τη για να παραδοθεί αμαχητί στα χέρια των εχθρών μας. Στη Θράκη οι Τούρκοι πράκτορες σεργιανίζουν ελεύθεροι από το 74, και οι πουλημένοι προδότες κυβερνήτες που κοροϊδεύουν το Λαό δεν έκαναν και δεν κάνουν απολύτως τίποτε .
Στην Μακεδονία οι γύφτοι Σκοπιανοί με το έκτρωμα κράτος τους και τον Τζορτζ Σόρος από πίσω, επιβουλεύονται Ελληνικά εδάφη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και οι πολιτικοί μας χαριεντίζονται στην Ευρώπη για λίγα ψίχουλα ελεημοσύνης αντί να βγάλουν τον πλούτο της χώρας μας και να ξεχρεώσουν και να αγοράσουν ότι χρειαζόμαστε. Ακόμα και οι Τσάμηδες και άλλοι ανθέλληνες επιβουλεύονται την Ήπειρο και την Κέρκυρα λες και η Ελλάδα είναι αλβανικό τσιφλίκι τους. Προχθές Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν να παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και θα φύγουν και αυτοί για το σπίτι τους όπως έφυγαν και οι δύο Αμερικάνοι που εργάζονταν στην Αμερικανική Πρεσβεία,με τα όπλα τους δυναμίτες και τα μεταμφιεστικά που πιάστηκαν επί Ανδρέα Παπανδρέου και με διαταγή του επέστρεψαν στην Αμερική χωρίς να ξαναακουστεί τίποτε πια γι αυτούς. Πού πάμε αδέρφια…….. πού βαδίζει η πατρίδα μας …. πού τελειώνει το μαρτύριο της Ελλάδας μας….ποιός θα την σώσει , ποιός θα φερθεί σαν πραγματικός Έλληνας ποιόν θα βάλουμε χωρίς να μας προδώσει και να μας ντροπιάσει ?
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΕΧΗΣ

 

 

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!