ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

Οι απαιτήσεις των βορείων γειτόνων μας που τους παραχωρήσανε εθνικότητα και γλώσσα Μακεδονική ήδη άρχισαν…Όταν θα δεις να παίρνουν όλα τα Μακεδονικά αρχαία μαζί με τον τάφο της Βεργίνας πως τάχα είναι δικά τους τί θά λές….Κύτα τί διδάσκουν στα σχολεία τους τα παιδιά από μικρά…!!!
Αυτά όταν μεγαλώσουν σε 15 -20 χρόνια να δείς τί απαιτήσεις θα έχουν….
Λυπάμαι πολύ αλλά το μεγάλο κακό που θα έρθει αργότερα για την Πατρίδα μας δεν το βλέπουμε τώρα γιατί είμαστε εύπιστοι και χωρίς σωστή παιδεία….
Αυτοί ξέρουν καλά να προπαγανδίζουν μέσα στην ψυχή των πολιτών τους από την ηλικία των 4–5 ετών….έτσι θα δημιουργήσουν στο μέλλον μία στρατιά ”Μακεδονομάχων” που θα πολεμήσουν για κάτι που δεν ήταν ποτέ δικό τους αλλά έτσι τους δίδαξαν οι προπαγανδιστές του Σόρος και των Ανθελλήνων που θα τεμαχίσουν την Ελλάδα μας, αφού δεν υπάρχει αντίσταση και πατριωτισμός πουθενά και σε κανέναν….
Οι πολιτικοί της Ελλάδος θα είναι υποχείρια των Γερμανών και των Αμερικάνων Σιωνιστομασώνων που μισούν τον Ελληνικό πολιτισμό γιατι ξυπνά και λευτερώνει τους ανθρώπους, τους οποίους αυτοί θέλουν να εξουσιάζουν με όλους τους τρόπους. Τα σχέδια αυτών βλέπουν χίλια χρόνια μπροστά.
Όταν χσεδιάζουν κάτι δεν μετρούν πόσα χρόνια θα τους πάρει αρκεί να γίνει….
Και εμείς … Τί κάνουμε εμείς..;
Είμαστε πιά ασήμαντοι και ανιστόριτοι ψάχνοντας να βρούμε τον τρόπο να τη βγάλουμε και σήμερα και να βολευτούμε χωρίς να δημιουργούμε πολιτισμό ή εξέλιξη όπως θα έπρεπε…
Δέν πήραμε κανένα μάθημα από τους Αρχαίους μας προγόνους. Ο Ελληνισμός σταμάτησε να εξελίσετε εδώ και 2.000 χρόνια και τώρα που επανέρχεται κάπως η γνώση και η εξέλιξη στον άνθρωπο, αυτοί που θέλουν να εξουσιάζουν τον κόσμο έχουν τρομάξει και θέλουν να πατάξουν το Ελληνικό Πνεύμα και να κρατήσουν τον άνθρωπο σε ζωώδη κατάσταση ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει και να απαιτήσει αυτό που του αξίζει…
Μήπως ο κ. Πέτρος Ζωγράφος δεν νοιώθει και αυτός μέσα στο πετσί του αυτό που γίνεται σήμερα..; .
Θα έπρεπε η ανακάλυψή του να είχε γίνει παγκόσμια και να είχε σώσει εκατομύρια κόσμο ήδη αλλά τα εμπόδια που του βάζουν είναι πολλά…!
Φυσικά το μαρτύριο του Ελληνισμού δεν τελείωσε με το Σκοπιανό…
Σε λίγο η Θράκη, το Αιγαίο, η Κρήτη, η Ήπειρος, το Ιόνιο….μέχρι που να συρικνωθούμε στην Πελοπόνησο καιί λίγη Στερεά….μέχρι τότε ………………….

Κ.Δ.ΚΑΤΕΧΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!