Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

 

ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Ο ξεπεσμός και ο εξευτελισμός της ελληνικής πολιτικής

που έχει σαν αποτέλεσμα τον ξεπεσμό και τον εξευτελισμό της ελληνικής κοινωνίας ……………….

Τα τελευταία 45 χρόνια ο κατήφορος που επήλθε στην χώρα μας , ήταν τρομακτικός ανάλογα με τον κατήφορο των προηγουμένων 40 χρόνων.

Θα μου πείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε όλα ;  Όχι βέβαια….Οι βάσεις της καταστροφής ξεκίνησαν αμέσως μετά την μεταπολίτευση…όταν έδωσαν στον Λαό αυτό που επιθυμούσε αλλά με λάθος τρόπο….και η ελευθερία και η δημοκρατία έγιναν τα δεσμά του Έλληνα αφού δεν είχε μάθει να προφυλάσσεται από τα αρπακτικά που περιμένανε κρυμένα στις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες υπηρεσίες και Τράπεζες συγχρόνως και με τις εταιρείες που καιροφυλακτούσαν να αρπάξουν ότι ντόπιο και παράγωγο της ελληνικής βιομηχανίας και παραγωγής.

Και φτάσαμε στο σημείο να χρωστάει ακόμα και το αγέννητο παιδί για τα επόμενα 99 χρόνια…. τί άρρωστα και ανώμαλα μυαλά σκέφτηκαν και δημιούργησαν τέτοιες καταστάσεις για τον Ελληνικό Λαό που δεν σώζεται γιατί απλά ποτέ δεν προειδοποιήθηκε για τις επιπτώσεις τέτοιων πολιτικών και οικονομικών ενεργειών που εσκεμμένα του επέβαλλαν για να τον εξουσιάζουν για πάντα χωρίς να έχει ποτέ την δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι….

Όλα πανέξυπνα και παμπόνηρα σχεδιασμένα από τα κέντρα του Ανθελληνισμού των Βρυξελλών του Βερολίνου του Λονδίνου της Ουάσιγκτον και της λέσχης Μπίλντερμεργκ…… και πάντα οι ίδιοι εκτελεστές Τραπεζίτες Μεγαλοβιομήχανοι και Εβραίοι επενδυτές….. ο Διεθνής Σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο,…ελεύθερα πιά και απροκάλυπτα χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν κατάφεραν με τα δάνεια και τις πολιτικές του διαίρει και βασίλευε να εξουσιάζουν όλους ανεξαιρέτως  τους Λαούς του πλανήτη ακόμα και την Ρωσία την Κίνα και την Αμερική…..φυσικά τις μικρές χώρες εύκολα και απλά με πολύ πονηριά και επιβολή φόρων δανείων και νόμων που τους απαλλάσσει από κάθε εγκληματική ενέργεια και μπορούν ελεύθερα να επιβάλλουν τους όρους τους εξουσιάζοντας κάθε πολιτικό και κάθε κυβέρνηση αφου οι ίδιοι με τα ΜΜΕ που τους ανήκουν και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και εκλογικών αποτελεσμάτων ….επιβάλλουν σε κάθε χώρα τις κυβερνήσεις που θέλουν και τους υπηρέτες πολιτικούς που θα τους δώσουν ότι θέλουν τροποποιώντας με νομοσχέδια όλες τις απαιτήσεις των ξένων δανειστών και εξουσιαστών  του πλανήτη ΓΗ…..

Και εμείς  καταναλώνουμε ώρες μέρες εβδομάδες και μήνες ολόκληρους  ακολουθώντας τον κάθε πουλημένο πολιτικό και λαμόγιο που βάζει υποψηφιότητα ξανά και ξανά οι ίδιοι και οι ίδιοι που ενώ δεν έκαναν τίποτε στο παρελθόν μας υπόσχονται πάλι να μας σώσουν και να μας δώσουν αυτό που μας ανήκει…με ωραία λόγια και όμορφες συγκεντρώσεις με μουσικές και νταούλια με χαμόγελα και κόσμο που δεν ξέρει ποτέ γιατί είναι εκεί….με την προβολή της τηλεόρασης που τα τελευταία 45 χρόνια έχει αντικαταστήσει την ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλάδα, φωνάζουν και ωρύονται οι ίδιοι καραγκιόζηδες μπροστά στα μεγάφωνα στις πλατείες και ο κόσμος από κάτω που δεν άλλαξε ποτές…γιατί ποτέ δεν έμαθε και ποτέ δεν ξύπνησε…χειροκροτεί και ζητωκραυγάζει  τον κάθε ψεύτη ομιλητή και σφετεριστή της πολιτικής καρέκλας που την θέλει μόνο για να ευχαριστήσει τα μεγάλα αφεντικά Ευρωπαίους Αμερικάνους  και Εβραίους Τραπεζίτες….

Και ο Ελληνισμός ψυχομαχάει ανά τον κόσμο αγκομαχώντας και ανίκανος να αντισταθεί στα τεράστια μεγαθήρια και συμφέροντα  που τον καταπλακώνουν για να του καταστρέψουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό που απλόχερα έδωσε στο ανθρώπινο γένος για να λευτερωθεί και να δημιουργήσει καλλίτερες συνθήκες διαβίωσης για τους Λαούς όλου του κόσμου…Όμως εδώ είναι το κακό που έκανε τους Ανθέλληνες να θέλουν την καταστροφή μας…δεν θέλουν τους Λαούς λεύτερους και μορφωμένους….τους θέλουν αποβλακωμένους και πειθήνιους να δουλεύουν γι αυτούς και  να μην ζητούν τίποτε περισσότερο από ένα κομάτι ψωμί  και να χαίρονται που είναι ζωντανοί…..

Άλλαξαν όλα σήμερα Αδέλφια μου Έλληνες και Αδελφές Ελληνίδες….μείναμε μόνοι και αδρανείς στο αλώνι της παγκόσμιας καταστροφής της γνώσης και της  ευημερίας της ανθρώπινης και αξιοπρεπούς  διαβίωσης….. Τα αρπαχτικά τα θέλουν όλλα…απροκάλυπτα και εμτικά απαιτούν τα πάντα από την ζωή των Ανθρώπων…..με βαριές φορολογίες απάνθρωπα νομοσχέδια και απάνθρωπους νόμους έχουν βαλθεί να αρπάξουν και να απαιτούν ακόμα και τον αέρα που αναπνέει ο Άνθρωπος…

Κ.ΚΑΤΕΧΗΣ

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!