ΟΧΙ …. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

ΟΧΙ …. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Μπορεί να θέλουν να εξαφανίσουν και να πουλήσουν και να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε Αφρική ή Ασία, μα τον Ελληνισμό απανταχού στη γη δεν πρόκειται να τον πειράξει.
«Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, μέσω του ποινικού δικαίου.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται η επιβολή χρηματικής ποινής από πέντε έως είκοσι χιλιάδες ευρώ και φυλάκιση τριών μηνών σε όποιον προκαλεί, διεγείρει ή εκτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες βίας ή μίσους, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτούς, με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή απειλείται η ζωή, η ελευθερία ή η σωματική ακεραιότητα τους.

Περαιτέρω, καθορίζονται οι ποινικές κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση που η πρόκληση, προτροπή ή η διέγερση είχε ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος.

Με τις ίδιες κυρώσεις τιμωρείται επίσης όποιος συγκροτεί ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων.»
Αυτό λέει ο νέος νόμος που κατατέθηκε στη βουλή ποιών; Μα των Ελλήνων φυσικά. Θα μου πείτε ότι τόσοι και τόσοι άλλοι νόμοι έχουν ψηφισθεί στην Ελλάδα των προδοτών εδώ θα σταθείς; Ναι θα σταθώ εδώ γιατί ο νόμος αυτός προστατεύει όλους γενικά τους λαθρομετανάστες και κατηγορεί μόνο τους Έλληνες. Να μην πειράξουμε τους ξένους που ήρθαν απρόσκλητοι γιατί θα πάμε φυλακή !!!!!
Υπάρχει όμως κάποιος νόμος που προστατεύει εμάς τους Έλληνες όταν αυτοί μας ενοχλούν, μας προκαλούν, μας κλέβουν, μας σκοτώνουν ; Όχι βέβαια, κανένας νόμος δεν έχει θεσπισθεί για την προστασία του Έλληνα από όλα αυτά. Δεν έπρεπε ο νόμος να επιβάλει και στον ξένο που ήρθε λαθραία και απροσκάλεστος και στρογγυλοκάθισε σε κάποια γειτονιά σαν στο σπίτι του, να συμπεριφέρεται καταλλήλως και να σέβεται τους γύρω του και τους νόμους του κράτους μας;
Τα σχέδια όμως είναι άλλα, για να αλλοιωθούν οι πληθυσμοί των χωρών της Ευρώπης και πρωτίστως της Ελλάδας , πρέπει να θεσπίσουμε νόμους που τους εξυπηρετούν και να αφήσουμε τα σύνορα και τα νησιά μας ελεύθερα για να έρχονται και να τους καλωσορίζουμε σε κέντρα υποδοχής μεταναστών που χτίζουμε σε όλη την επικράτεια της χώρας μας. Όταν η κυβέρνηση μιλάει για αυτούς τους ονομάζει οικονομικούς μετανάστες, όχι λαθρομετανάστες, που έρχονται παράνομα στη χώρα. Τότε γιατί δεν στέλνουμε μερικά αεροπλάνα εκεί στις χώρες τους και να τους φέρνουμε χωρίς να κινδυνεύουν να πνιγούν μέσα σε βάρκες από χαρτί και τσιμέντο ! Φυσικά όλοι αυτοί που εισβάλλουν στη χώρα μου είναι όχι μόνο άγνωστοι αλλά είναι και πολλοί εγκληματίες, βιαστές, κλέφτες, λωποδύτες και δεν συμμαζεύεται.
Το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο και η Ελληνική πολιτεία δεν το αντιμετώπισε δεόντως από την αρχή, γι’αυτό εξελίχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έτσι αυτό εξυπηρετεί τους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ελλάδος.
Δεν θα καθίσω να καταγράψω όλους τους πρόχειρους και ηλίθιους νόμους που ψηφίστηκαν στην Ελληνική βουλή τα 2-3 τελευταία χρόνια γιατί δεν μας χωράει όλη η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, αυτό που όμως προέχει είναι το ερώτημα στο ότι ενώ οι ξένοι, όποιοι κι αν είναι, επιβάλει η Ευρώπη να προστατεύονται, οι Έλληνες αντιθέτως βρίσκονται πάντα σε θέση άμυνας χωρίς προστασία από το ίδιο τους το κράτος. Αν κάνουμε μια βόλτα στο ιντερνέτ θα δούμε απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης και εκεί θα καταλάβουμε τι τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η αλλοίωση των πληθυσμών των Ευρωπαϊκών κρατών με πληθυσμούς μουσουλμανικών λαθρομεταναστών και οι κάτοικοι των χωρών αυτών έχουν αρχίσει να ανησυχούν και να ξεσηκώνονται. Ας το καταλάβουμε όλοι ότι οι χώρα μας, όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης, είναι χώρα που ανήκει στους Έλληνες και οι κάτοικοί της δεν είναι δυνατόν να την παραδώσουν δε ξένους να την αλωνίζουν και να τρομοκρατούν τον κόσμο με τα ξενόφερτα καμώματά τους. Ας το καταλάβουμε όλοι ότι οι λαθρομετανάστες δεν πρόκειται να σεβαστούν τη χώρα που αποβιβάζονται με βάρκες και διακίνηση από εμπόρους λαθραίων και πεινασμένων.
Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 20 νόμοι, 6 Προεδρικά Διατάγματα και 42 κανονιστικές πράξεις για τη νομιμοποίηση των μεταναστών και την ανανέωση των αδειών των μεταναστών! Με τον κώδικα μεταναστευτικής πολιτικής, ενοποιούνται όλα σε ένα νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει 140 άρθρα.
Όσα παιδιά γεννιούνται στη χώρο μας ή όσο πηγαίνουν σχολείο θα λαμβάνουν άδεια επί μακρόν διαμένοντος . Με αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα της ιθαγένειας ξεπερνιέται Σύμφωνα με αυτόν, όσοι έχουν μακροχρόνιες εθνικές άδειες παραμονής θα μπορούν να λάβουν την άδεια επί μακρόν διαμένοντος . Με την κάρτα αυτή, οι νόμιμοι μετανάστες θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Έτσι τους δίνεται η διέξοδος να αναζητήσουν την τύχη τους και σε άλλα κράτη, κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν μέχρι σήμερα, που χρειαζόταν να πάρουν πρώτα ελληνική ιθαγένεια για να μπορέσουν να διαμείνουν σε άλλη χώρα της EE.
Το καθεστώς αυτό χαρακτηρίζεται από τους συντάκτες του νομοσχεδίου ως επαναστατικό , αφού πολλά είναι τα παράπονα από όλες τις πλευρές ότι οι μετανάστες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα της κρίσης, όπου δεν μπορούν να βρουν δουλειά, γεγονός που τελικά τους στοιχίζει και την ανανέωση της άδειας διαμονής τους που εξαρτάται μέχρι σήμερα από τα ένσημα. Και αυτό αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο, αφού η άδεια αποσυνδέεται από τα ένσημα και εξαρτάται απλώς από το βιβλιάριο υγείας.
Στο ίδιο πνεύμα και η ανανέωση της άδειας για τις οικογένειες, που μέχρι σήμερα προαπαιτούσε εισόδημα το λιγότερο 10.200 ευρώ, διευκολύνεται, αφού η συγκεκριμένη διάταξη καταργείται.
Κατάργηση 20 δικαιολογητικών. Επιπλέον, μειώνονται οι κατηγορίες αδειών διαμονής από 50 κατηγορίες που υπήρχαν σε 19. Οι άδειες εργασίας κατηγοριοποιούνται από 4 σε 1.
Σημαντική πρόβλεψη είναι και τα λεγόμενα «one stop shop» , που θεωρούνται τα «ΚΕΠ των μεταναστών» . Σε συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, οι νόμιμοι μετανάστες θα μπορούν να λαμβάνουν τη νέα τους άδεια, η οποία θα εκδίδεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και δύσκολα θα πλαστογραφείται. Αυτό αναμένεται να λύσει το πρόβλημα των πλαστών εγγράφων που φέρουν κάποιοι μετανάστες. Σκοπός είναι τα συγκεκριμένα κέντρα να βρίσκονται σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.
Σκεφτείτε λοιπόν τις διευκολύνσεις και της ευκολίες που θα έχουν οι οποιοιδήποτε μετανάστες και κάθε καρυδιάς καρύδι που θα καταφεύγει στη χώρα μας με οποιονδήποτε τρόπο.
Ύστερα μας λένε γιατί επαναστατούμε με την νέα νομοθεσία περί μεταναστών ! Θα θέλαμε να δούμε και νόμους που υποστηρίζουν τον Έλληνα πολίτη όχι μόνο από τις επιθέσεις που δέχεται με ληστείες, βιασμούς, ανθρωποκτονίες και ότι άλλο από τους λαθρομετανάστες αλλά και από το ίδιο το κράτος που με τους βλακώδεις νόμους που επιβάλλει η τρόικα και τα τραπεζιτικά αφεντικά, οι οποίοι νόμοι δεν επιτρέπουν στον Έλληνα να ζήσει στη χώρα του ελεύθερα και δημοκρατικά.
Πάνε 4 χρόνια πια που μία ολόκληρη χώρα και ένας λαός (και μιλάμε για την Ελλάδα μόνο), προσπαθεί να κατανοήσει το τι έχει συμβεί και έχει υποστεί μία τόσο βίαιη φτωχοποίηση, μία τρομερά επώδυνη υποβάθμιση της ζωής του της ίδιας πρωτευόντως και κατά δεύτερο λόγο, της ποιότητας της. Γιατί δεν είναι το ίδιο. Όταν υποβαθμίζεται η ζωή η ιδια, εξαφανίζεται. Όταν μειώνεται η ποιότητα της, τότε μιλάμε για εξαθλίωση. Απλά;

Τι πραγματικά έγινε και ενώ ήταν όλα μια χαρά χρεοκοπήσαμε και σαν να μη μας έφτανε αυτό θέλουν όλοι οι μετανάστες του κόσμου να έρθουν στην χρεωκοπημένη Ελλάδα και να εγκατασταθούν εδώ για πάντα ! Από ανθρώπινο χέρι είναι όλα τραβηγμένα και φτιαγμένα, τίποτε δεν έγινε μόνο του. Υπάρχουν ευθύνες και υπεύθυνοι που τις έχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας σαν να μη συμβαίνει τίποτε γι αυτούς. Ο Λαός μας αυτοκτονεί γιατί δεν έχει να πάρει ψωμί στα παιδιά του και οι λαθραίοι χαίρουν καλής περίθαλψης και σίτισης από το Ελληνικό κράτος που τους παρέχει άφθονα τα αγαθά αυτά γιατί έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί τραπεζίτες που μας φέσωσαν ξαφνικά με δάνεια που είναι αδύνατον να ξεπληρωθούν με τα σημερινά δεδομένα γιατί απλά ο Ελληνικός Λαός δεν έχει.
Αυτός ο Λαός καλείται σήμερα να πληρώσει με εξαντλητική λιτότητα και κουρέματα μισθών, συντάξεων και καταθέσεων, ενώ οι ένοχοι κλέφτες που τα κατασπάραξαν κυκλοφορούν ανενόχλητοι χωρίς ντροπή και ενοχές σε μια χώρα που κατευθύνεται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

 

4 Δεκ 2013

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!