ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο Κώστας Κατέχης γεννήθηκε στην Ερείκουσα το 1957 και μετά το Δημοτικό μετακόμισε στην Αίγινα όπου συνέχισε στο Καποδιστριακό Γυμνάσιο του νησιού για τέσσερα επίσης χρόνια. Το 1973 μετανάστευσε στην Αμερική όπου ζει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη τον περισσότερο καιρό. Η αγάπη του για τα Ελληνικά γράμματα και τις τέχνες τον έκαναν να ασχοληθεί με την λογοτεχνία και την ποίηση όπου για πολλά χρόνια γράφει και αρθρογραφεί σε πολλά ομογενειακά και ορισμένα Ελληνικά έντυπα. Με την ποίηση ξεκίνησε το 1994 όπου και κυκλοφόρησε την πρώτη του ποιητική συλλογή στην Νέα Υόρκη. Σήμερα ασχολείται με την ραδιωφωνία και την αρθρογραφία σε ομογενειακά μέσα και έντυπα. Η εκπομπή στον Hellas FM είναι συνήθως λογοτεχνική και προωθεί πολλούς αξιόλογους ομογενείς καλλιτέχνες , συγγραφείς και ποιητές…….

 

ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Χωρίς αιδώ και με εντελώς παρανοϊκή αδιαφορία οι Έλληνες πολιτικοί, πρωτοστατούντος του κ.Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζουν την επιβαλλόμενη πολιτική της τρόικας και των Γερμανών, τονίζοντας και πιέζοντας την γενίκευση των πολύ σκληρών μέτρων που επέβαλλαν οι δανειστές μας νομίζοντας και πιστεύοντας ότι με τον απάνθρωπο αυτόν τρόπο θα προχωρήσει η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου.

Αύγουστος μήνας και η μοναδική βιομηχανία που επιφέρει μεγάλα κέρδη στην Ελλάδα ,ο τουρισμός, έχει αφεθεί στο έλεος των καιροσκόπων, χωρίς να αναλαμβάνει το επίσημο κράτος την προστασία και την ομαλή εξέλιξη του τουρισμού, σαν να μην ενδιαφέρει κανέναν η εισροή τουριστικού κεφαλαίου στην χώρα μας.

Στην Ελλάδα σήμερα δεν έχουν μείνει και πολλές επιχειρήσεις σε κρατικά ή ιδιωτικά χέρια που να αποφέρουν κέρδη και να κινούν την οικονομία, τα πάντα είτε πωλούνται στους ξένους, είτε κλείνουν, είτε δουλεύουν υποτονικά για να φυτοζωούν κάποιοι επιτήδειοι και να επιβαρύνουν το κράτος για να διατηρηθούν.

Από την αρχή του καλοκαιριού όταν καταπλέουν στον Πειραιά τα κρουαζιερόπλοια, τότε βρίσκουν την ώρα οι κυβερνήτες του κράτους να εξαγγείλουν μέτρα για τους εργάτες είτε μέσα είτε έξω των πλοίων και να καταφέρνουν οι συνδικαλιστές και των δύο να κατέρχονται σε απεργίες που ταλαιπωρούν τους ξένους επισκέπτες και ο τουρισμός να πλήττεται ανεπίτρεπτα.

Στα νησιά πάλι οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εξαπολύουν άγριο κυνηγητό στα καταστήματα που τόσα χρόνια παρανομούν γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην κατανομή των φόρων, έτσι ώστε οι καταστηματάρχες να προσπαθούν να παρανομήσουν ακόμα περισσότερο.

Είναι πλέον φανερό ότι στην πατρίδα δεν δουλεύει τίποτε με το νόμο, όχι γιατί αυτός δεν εφαρμόζεται, αλλά γιατί οι πολίτες πιστεύουν πιά ότι οι νόμοι που θέλει κάθε κυβέρνηση να εφαρμόσει είναι <<παράνομοι>>.

Και έτσι περνά ο καιρός με επιπόλαιες προδιαγραφές και έναν ορίζοντα πολύ συννεφιασμένο για την Ελληνική οικονομία.

Στην Ελλάδα του σήμερα δεν υπάρχει καθόλου μα καθόλου επαγγελματισμός σε τίποτα.

Οι επαγγελματίες είτε έχουν φύγει από την χώρα, είτε δεν υπάρχουν.Και φυσικά δεν υπάρχουν γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί.Το Ελληνικό σύστημα δεν έχει τη φήμη για την παραγωγή επαγγελματιών σε πολλούς και διάφορους τομείς.

Η επιπολαιότητα στον εργασιακό τομέα υπήρχε και θα υπάρχει εφόσον στην Ελλάδα δεν δίνονται κίνητρα και βάσεις ώστε ο πολίτης, ο εργάτης , να νοιώθει ασφαλής και ευχαριστημένος από τον εργοδότη ,ιδιώτη η κρατικό, αλλά και ο εργοδότης να χαίρει εμπιστοσύνης και σεβασμού από αυτούς και το κράτος να παρεμβαίνει διακριτικά και νόμιμα όπως αρμόζει στις σωστές και εξελιγμένες κοινωνίες.

Ένα πραγματικό <<μπάχαλο>>σε γενικές γραμμές, γιατί όλοι στην Ελλάδα του σήμερα προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα με όλους τους τρόπους, θεμιτούς και αθέμιτους,επειδή το καλοκαίρι είναι αυτοί οι δυό μήνες και ότι προλάβουν.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε να γίνεται παντού ένα μεγάλο κυνηγητό από εφορείες και καταστηματάρχες με θύμα τον κάθε τουρίστα που επισκέπτεται την Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές του.

Και ενώ η χώρα επιπλέει σε βαθιά νερά, οι κυβερνώντες πολιτικοί αρμενίζουν στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προσπαθώντας να πείσουν τους δανειστές ότι εφαρμόζουν την λιτότητα που μας επεβλήθη και ότι τα μέτρα τάχα αποδίδουν και έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Όχι βέβαια…..

Τα μέτρα δεν αποδίδουν και η οικονομία χειροτερεύει γιατί ότι κι αν λένε, με αυτό τον τρόπο τίποτε δεν αλλάζει.

Οι Ελληνικές τράπεζες (που μόνο Ελληνικές δεν είναι) αν και αρπάζουν τη μερίδα του λέοντος από τα δάνεια δεν πρωοθούν τα χρήματα στην αγορά και με τον τρόπο αυτόν η αγορά δεν κινείται.

Χρόνια τώρα οι τραπεζίτες με τα μεγάλα σκάνδαλα που αποσιωπούνται, γιατί αυτοί εξουσιάζουν την κάθε κυβέρνηση, απαιτούν το μεγάλο μέρος των δανείων με την δικαιολογία πως τάχα θα καταρρεύσουν και όταν τα παίρνουν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό διοχετεύεται στην αγορά,το οποίο δεν αρκεί για να ανεβάσει την κίνηση και να προωθήσει την γενική κατανάλωση.

Όσο κι αν έχουν προσπαθήσει κάποιοι υπουργοί να συνεφέρουν την βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα, πάντα υπήρχε το τραγικό κατεστημένο που εμποδίζει την σωστή ανάπτυξη και εκμετάλλευση αυτού του μεγάλου κεφαλαίου, έτσι ώστε να επωφελούνται μόνο κάποιοι λίγοι και γνωστοί παράγοντες της συνηθισμένης καθεστηκυίας τάξης που κινεί τα νήματα όπως αυτή γουστάρει εις βάρος των εργαζομένων, εις βάρος του κράτους αλλά υπέρ των τραπεζών και των οίκων δανεισμού της κάθε χώρας.

Έτσι βγαίνει ο κάθε Στουρνάρας και φοβερίζει το Λαό, στη μέση της καλοκαιρινής τουριστικής κίνησης, ότι αν δεν προχωρήσει η κυβέρνηση σε πληστηριασμό κατοικιών σε αυτούς που χρωστούν στην εφορεία, τότε θα καταρρεύσουν οι τράπεζες.

Αν είναι δυνατόν…..τέτοιες δηλώσεις αποδυκνείουν μόνο το πόσο πουλημένοι είναι οι πολιτικοί μας στους δανειστές.

Προσωπικά νοιώθω ότι η δήλωση αυτή του κ. Στουρνάρα είναι εντελώς ανήθικη και τρελή. Μόνο ένας άνθρωπος πολύ χαμηλού επιπέδου θα μπορούσε να ξεστομίσει τέτοια φοβέρα στον εξαθλιωμένο Λαό μας για να υπηρετήσει τους Σιωνιστές αφέντες των τραπεζών και των διεθνών κατεστημένων και απολυταρχών της γής.

Η Μαφία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελληνική επικράτεια και με τους Σαμαράδες, τους Στουρνάραδες, τους Βενιζέλους και τα τσιράκια τους ψάχνει τρόπους να καταπνίξει την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσα από κάθε τομέα και επιχείρηση.

Ξέρουν ότι ο τουρισμός είναι το μόνο που μας απόμεινε στην ταλαίπωρη πατρίδα και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να τον διαλύσουν και αυτόν.

Για να μην μπορεί η Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι και οι μεγάλοι εχθροί του Έθνους να πραγματοποιήσουν τα αρωστημένα σχέδιά τους.

Κυττάξτε φίλοι μου γύρω σας…..τι σας λέει το τοπίο ;

Κατάφεραν να διαβρώσουν τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας με ξενόφερτα ηλίθια ήθη και λαθρομετανάστες που εκτόπισαν τους Έλληνες και σε λίγο θα είναι κράτος εν κράτει, με αποτέλεσμα να βγάζουν βουλευτές και πολιτικούς από τη χώρα τους.Σε λίγο θα έχουμε πρωθυπουργό Πακιστανό η Αλβανό η ακόμα και Τούρκο…..

Ας ξεκινήσουμε αμέσως την εκστρατεία για να κρατήσουμε την αγαπημένη μας ΠΑΤΡΙΔΑ δική μας.Όχι στο ξέφραγο αμπέλι που την θέλουν οι εχθροί μας που παραμονεύουν στη γωνία του Αιγαίου , του Ιονίου ,του Λιβυκού πελάγους.

Όχι στους εχθρούς μας που παραμονεύουν στον Έβρο και στη Θράκη μας, στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

Αυτό να το ακούσουν καλά οι εχθροί του Ελληνισμού γιατί ο Έλληνας δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 

 

LinkedIn
Share
error: Content is protected !!